ROSARIA-ZBIRKA KRUNICA Prikaži uvećano

ROSARIA-ZBIRKA KRUNICA

Kristina Tabak

Kamenita vrata d.o.o.

9789535012412

Novi proizvod

Rosaria je pouzdani vodič kroz molitvu, namijenjen svima koji žele produbiti svoju vjeru i povezati se s bogatim duhovnim naslijeđem Hrvatske.

Više detalja

59,60 KM .

Podaci

Autor Kristina Tabak
Izdavač Kamenita vrata
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 347
Format 12,5x18 cm
ISBN 9789535012412
Jezik Hrvatski

Više informacija

Rosaria je pouzdani vodič kroz molitvu, namijenjen svima koji žele produbiti svoju vjeru i povezati se s bogatim duhovnim naslijeđem Hrvatske.

Ova iznimno vrijedna knjiga sadrži 81 različitu krunicu, podijeljenu u dvije tematske cjeline od kojih je poglavlje posvećeno je molitvama uz Gospinu krunicu, a drugo donosi pobožnosti povezane s raznim drugim krunicama. Jedan od posebnih dodataka je i slikovni prikaz pojedinih krunica, koji omogućava lakše razumijevanje načina na koji se krunice mole.

Zbirka također uključuje povijest svete krunice, litanije, osnovne molitve te razne molitve Blaženoj Djevici Mariji i drugim svecima. Jedan od posebnih dodataka je i slikovni prikaz pojedinih krunica, omogućujući lakše razumijevanje načina na koji se krunice mole.

Rosaria, najveća hrvatska zbirka krunica, ne predstavlja samo knjigu molitava, već je pouzdani vodič kroz molitvu, namijenjen svima koji žele produbiti svoju vjeru i povezati se s bogatim duhovnim naslijeđem Hrvatske.

Zaronite u ovu zbirku i neka svaka stranica postane izvor blagoslova, mira i ljubavi.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: