SECUNDUM LOCA ET TEMPORA .Ljudska egzistencija i dodirne teme Prikaži uvećano

SECUNDUM LOCA ET TEMPORA .Ljudska egzistencija i dodirne teme

Mile Babić

Svjetlo riječi

9789958240867

Novi proizvod

Nova knjiga autora Mile Babića pod naslovom Secundum loca et tempora. Ljudska egzistencija i dodirne teme. u izdanju FMC Svjetla riječi je djelo koje tematizira europske i svjetske aktualne probleme te ih promatra, opisuje i analizira s aspekta katoličke teologije i suvremene filozofije. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,00 KM .

Podaci

Autor Mile Babić
Izdavač Svjetlo riječi
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 304
Format 17x24 cm
ISBN 978-9958-24-086-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nova knjiga autora Mile Babića pod naslovom Secundum loca et tempora. Ljudska egzistencija i dodirne teme. u izdanju FMC Svjetla riječi je djelo koje tematizira europske i svjetske aktualne probleme te ih promatra, opisuje i analizira s aspekta katoličke teologije i suvremene filozofije. Sam naslov Secundum loca et tempora (Prema mjestima i vremenima) govori da knjiga uzima u obzir činjenicu da svi uvijek živimo u određenom mjestu i vremenu, da nismo nadpovijesna bića i da svijet ne možemo gledati iz Božje perspektive.

Tekstove od kojih je složena ova knjiga autor je objavio u vremenskom rasponu od 1978. do ove godine. Svi su prethodno objavljeni tiskom, osim triju članaka koji se prvi put pojavljuju u ovoj knjizi.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: