VELIKI SVECI Prikaži uvećano

VELIKI SVECI

Walter Nigg

VERITAS

9789537154868

Novi proizvod

Autor Walter Nigg na posve nov i uvjerljiv način govori o svecima koje je izabrao i pokorništvu koje su zacrtali sveci svojim životom. On ne pripovijeda njihovu biografiju, osim u cilju koji si je postavio, a to je - dati njihov glavni doprinos kršćanstvu. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

57,00 KM .

Podaci

Autor Walter Nigg
Izdavač Veritas
Godina 2013
Uvez tvrdi
Broj stranica 453
Format 21,5x14 cm
ISBN 978-953-7154-86-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Autor Walter Nigg na posve nov i uvjerljiv način govori o svecima koje je izabrao i pokorništvu koje su zacrtali sveci svojim životom. On ne pripovijeda njihovu biografiju, osim u cilju koji si je postavio, a to je - dati njihov glavni doprinos kršćanstvu. Zapravo, autor je više zadivljen Bogom u njihovim životima negoli njima samima. I to je možda ta novost, ili bolje reći, privlačnost njegova opisa koja se nazire u tome što je uspio o velikanima Crkve - i to ne samo Katoličke - govoriti iz njih samih, iz njihova života, iz njihovih nedoumica i traženja. Tako se neizbježno stvorila simpatija kojom o njima pripovijeda, a koja lako prelazi na čitatelja.

U knjizi su prikazani ovi sveci: sv. Franjo Asiški, sv. Ivana Arška, sv. Nikola iz Fluea, sv. Katarina Đenovska, sv. Terezija Avilska, sv. Ivan od križa, sv. Franjo Saleški, sv. Josip Kupertinski, Gerhard Tersteegen, sv. Ivan Marija Vianney i  sv. Terezija iz Lisieuxa.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: