SAM, ALI NE OSAMLJEN Prikaži uvećano

SAM, ALI NE OSAMLJEN

Wunibald Mueller

Teovizija

9789532092455

Novi proizvod

U ovoj knjizi autor želi pokazati pozitivna, ali i negativna iskustva osame i samoće. Piše i o osnovnim pretpostavkama kao što su samospoznaja, pronalaženje identiteta, osjećaj (samo)vrijednosti i sposobnosti za intimnost, a koje su nužne da bi se iskusila pozitivna strana osame.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

14,00 KM .

Podaci

Autor Wunibald Mueller
Izdavač Teovizija
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 103
Format 11,5x20 cm
ISBN 9789532092455
Jezik Hrvatski

Više informacija

Sociolozi i psiholozi tvrde da je veliki broj ljudi najtužniji, najosamljeniji i najnesretniji u raznim prigodama kada se većina veseli i raduje. Sjetimo se samo „tužne“ nedjelje, koja je kao takva i u pjesmama opjevana, ili, božićnih blagdana kada mnogi samci samuju i tuguju, ljetnih radosti, također, kada brojne obitelji, skupine mladih ili turističke skupine hrle put mora ili u planine, a pojedinci ostaju sami na užarenom gradskom asfaltu... Kako se pomiriti s objektivnom situacijom i prihvatiti činjenicu osamljenosti i osloboditi se raznih strahova i neuroza koje život donosi.

Odgovore na brojna pitanja kako biti sam, ali ne i osamljen čitatelj može pronaći u ovoj novoobjavljenoj Teovizijinoj knjizi.

Wunibald Mueller je diplomirani psiholog i psihoterapeut, utemeljitelj je i voditelj terapeutsko-duhovnog centra u Njemačkoj, a o temi duhovnosti, životne pomoći i psihologije napisao je brojne knjige.

U ovoj knjizi autor želi pokazati pozitivna, ali i negativna iskustva osame i samoće. Piše i o osnovnim pretpostavkama kao što su samospoznaja, pronalaženje identiteta, osjećaj (samo)vrijednosti i sposobnosti za intimnost, a koje su nužne da bi se iskusila pozitivna strana osame. Na koncu ukazuje i na putove koji trebaju ohrabriti čovjeka da se izloži iskustvu samoće i da se s njima kreativno odnosi  kako bi ih pozitivno iskoristio za svoj život.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: