SLOMLJENO TIJELO Prikaži uvećano

SLOMLJENO TIJELO

Jean Vanier

Kršćanska sadašnjost

9789531107457

Novi proizvod

Knjiga Slomljeno tijelo napisana je za sve one koji žele slijediti Isusa na putu cjelovitosti. Vanier poziva čitatelja da se približi onima koji trpe. Nudi mu nadu i ohrabrenje kao i sigurnost da se mir i radost mogu pronaći, ali samo ako prihvatimo stvarnost patnje i križa u našem životu, kao i u životima onih koji nas okružuju. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,30 KM .

Podaci

Autor Jean Vanier
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 192
Format 20x11 cm
ISBN 978-953-11-0745-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj knjizi taj utemeljitelj zajednice "Arka" i suutemeljitelj pokreta "Vjera i svjetlo" promišlja o korijenima slomljenosti ljudske osobe i društva unutar židovske i kršćanske tradicije te o značenju Isusove radosne vijesti za naše vrijeme.
Knjiga Slomljeno tijelo napisana je za sve one koji žele slijediti Isusa na putu cjelovitosti. Vanier poziva čitatelja da se približi onima koji trpe. Nudi mu nadu i ohrabrenje kao i sigurnost da se mir i radost mogu pronaći, ali samo ako prihvatimo stvarnost patnje i križa u našem životu, kao i u životima onih koji nas okružuju. Kršćanski je to odgovor na pitanje: Kako u ovom našem slomljenom svijetu punom patnje otkriti izvore cjelovitosti, ozdravljenja i nade.
Jean Vanier zaljubljenik je u čovjeka i istinu i jedan je od vodećih duhovnih pisaca našega vremena s ogromnim iskustvom rada s ljudima i života za druge.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: