SPASENJE DOLAZI OD ŽIDOVA Prikaži uvećano

SPASENJE DOLAZI OD ŽIDOVA

Roy H. Schoeman

Naklada BENEDIKTA

9789537793449

Novi proizvod

Ova knjiga govori o ulozi židovstva i židovskog naroda u Božjemu planu spasenja čovječanstva, od Abrahama do drugog dolaska, kako je otkrivaju katolička vjera i temeljito ispitivanje povijesti.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,60 KM .

Podaci

Autor Roy H. Schoeman
Izdavač Naklada Benedikta
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 354
Format 20x13,5 cm
ISBN 978-953-7793-44-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Uloga židovstva u povijesti spasenja od Abrahama do drugog dolaska

Ova knjiga govori o ulozi židovstva i židovskog naroda u Božjemu planu spasenja čovječanstva, od Abrahama do drugog dolaska, kako je otkrivaju katolička vjera i temeljito ispitivanje povijesti. Ona će i Židovima i kršćanima omogućiti dublje razumijevanje židovstva, i kao religije i kao središnje komponente povijesti spasenja. 
Knjiga istražuje jedinstvenu i središnju ulogu židovstva u sudbini svijeta i dokumentira da napadi na Židove i židovstvo tijekom cijele povijesti nisu bili ukorijenjeni u kršćanstvu nego u onim silama koje su najžešći neprijatelji kršćanstva.
Ova knjiga duboko dotiče, između ostalih, i ova područja: mesijanska proročanstva u Starom zavjetu, istinske protukršćanske korijene nacističkog antisemitizma, poveznice između nacizma i arapskog antisemitizma, teološke spoznaje poznatih Židova koji su se obratili na katoličanstvo i ulogu Židova u Isusovu drugom dolasku.
"Jeste li zbunjeni kontroverzama, novim i starim, o sudbini židovskoga naroda? Pročitajte ovu knjigu, koju je napisao jedan Židov koji je postao katolik, pa ćete pronaći dobro napisano, izazovno i potpuno novo objašnjenje. U njoj ima odgovora koje većina ljudi nije nikada čula."
Dr. Ronda Chervin, Židovkinja-katolkinja

30 drugih knjiga iz iste kategorije: