RELIGIOZNI BOGOVI I BOG Prikaži uvećano

RELIGIOZNI BOGOVI I BOG

Tomislav Ivančić

Teovizija

9789532093

Novi proizvod

Religioznost je prirodna sposobnost čovjeka da upozna Boga i s njim komunicira. U našoj epohi se miješaju religije i vjere, religioznost i ateizam, agnosticizam i sekte, Crkva i crkvene zajednice, New Age i moralni relativizam, ideologije i okultne prakse, kultovi i misteriji. Suvremeni čovjek je izgubljen u bezbroj religioznih ponuda te se najradije povlači u strahu od religioznih trauma. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

9,80 KM .

Podaci

Autor Tomislav Ivančić
Izdavač Teovizija
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 90
Format 17x11 cm
ISBN 978-953-209-319-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Religioznost je prirodna sposobnost čovjeka da upozna Boga i s njim komunicira. U našoj epohi se miješaju religije i vjere, religioznost i ateizam, agnosticizam i sekte, Crkva i crkvene zajednice, New Age i moralni relativizam, ideologije i okultne prakse, kultovi i misteriji. Suvremeni čovjek je izgubljen u bezbroj religioznih ponuda te se najradije povlači u strahu od religioznih trauma. Gdje je prava religioznost, tko je Bog, kako do njega, tko će nam reći istinu, koji je smisao hodanja Zemljom?
Ova knjiga želi razbistriti pogled i pružiti put otrježnjenja, ozdravljenja i argumenta za odluku o putu u osmišljeni život.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: