PROFESORE, ODGOVORITE MI... Prikaži uvećano

PROFESORE, ODGOVORITE MI...

Tomislav Ivančić

Teovizija

9789532092

Novi proizvod

Na kraju seminara, sudionici su mi postavljali pismena pitanja većinom o sadržajima koji su obrađivani na tim susretima. Na njih sam odgovarao usmeno neposredno na kraju susreta. No, osjećao sam da se odgovori zaborave i da se pitanja ponavljaju na susljednim susretima. Trebalo je dati takve odgovore, koji će se moći čitati po potrebi u raznim vremenskim razdobljima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

14,70 KM .

Podaci

Autor Tomislav Ivančić
Izdavač Teovizija
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 153
Format 20x11,5 cm
ISBN 978-953-209-289-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Na kraju seminara, raznih studijskih dana i duhovnih vježbi, sudionici su mi postavljali pismena pitanja većinom o sadržajima koji su obrađivani na tim susretima. Na njih sam odgovarao usmeno neposredno na kraju susreta. No, osjećao sam da se odgovori zaborave i da se pitanja ponavljaju na susljednim susretima. Trebalo je dati takve odgovore, koji će se moći čitati po potrebi u raznim vremenskim razdobljima.
Osim toga, na duhovnim vježbama 2014. godine osjetio sam da odgovori na pitanja unutar duhovnih vježbi ometaju logički slijed sadržaja duhovnih vježbi. Odlučio sam stoga umjesto usmenog dati odgovore u pismenom obliku. Tako je i nastala ova knjiga.

Tomislav Ivančić
(tekst iz Predgovora)

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: