POZOVI ME Prikaži uvećano

POZOVI ME

Helena Reberc

FIGULUS

9789533670225

Novi proizvod

Svećenik Marijan Arhar dio je svojeg života proveo u Črnom Vrhu iznad Polhovog Gradca. Njegov je „vrh“ bio za njega poput gore Tabor. Bio je obdaren mnogim posebnim darovima i uvijek je bio dostupan ljudima kao egzorcist, duhovni iscjelitelj, Marijin apostol, svećenik po Srcu Isusovu. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,80 KM .

Podaci

Autor Helena Reberc
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2022.
Uvez tvrdi
Broj stranica 184
Format 13,2x20,3 cm
ISBN 9789533670225
Jezik Hrvatski

Više informacija

Svećenik Marijan Arhar dio je svojeg života proveo u Črnom Vrhu iznad Polhovog Gradca. Njegov je „vrh“ bio za njega poput gore Tabor. Bio je obdaren mnogim posebnim darovima i uvijek je bio dostupan ljudima kao egzorcist, duhovni iscjelitelj, Marijin apostol, svećenik po Srcu Isusovu. Mnogi su, kad bi se s njim susreli, s pravom – poput Petra na gori Tabor, govorili: „Gospodine, dobro nam je ovdje biti…” (Mt 17,4).
Čitatelji su zahvalni autorici knjige Pozovi me, Heleni Reberc, predanoj sestri u zajednici Emanuel, što je skupila „dragocjenosti“ iz tako plodnog života i rada na različitim područjima svećenika Arhara te svima koji su podijelili svoja iskustva i darovali svoja svjedočanstva.
Marijan je mnogima govorio: „Kad vam je teško, pozovite me!“ Pozovimo ga i sada, kad za njega vrijeme više ne postoji, kad je u društvu nebesnika, osobito Gospodina i Djevice Marije, koje je toliko volio.

Miro Šlibar, bolnički svećenik

Poznata je izreka da nas riječi pokreću, a primjeri privlače (Verba movent, exempla trahunt), pa će tako, duboko sam uvjeren, i ova knjiga o životu i djelu vlč. Arhara mnogima biti primjer i putokaz dobrog i osmišljenog života. Stoga tu knjigu valja pročitati i upoznati tog čovjeka molitve, poniznosti, jake vjere i ljubavi prema Bogu i neumrlim dušama. Volio je hrvatski narod i rado je dolazio u Zagreb gdje je primao ljude na razgovor i molitvu koju su od njega tražili. Nakon susreta s njim, mnogi su odlazili kući s mirom i velikom radošću u duši. Vjerujem da će tako biti i s onima koji budu čitali ovu knjigu iz koje nam govori onaj pravi, ponizni, autentični vlč. Marijan Arhar, vjerni sluga Božji koji je zaslužio Božju slavu i naše divljenje.

p. Mijo Nikić, SJ,
teolog i psiholog na Fakultetu filozofije
i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu

30 drugih knjiga iz iste kategorije: