PRED ZIDOM Prikaži uvećano

PRED ZIDOM

Don Potter

VINOGRAD

9789534850183

Novi proizvod

Ovu knjigu toplo preporučujemo svima koji se bave glazbom i žele saznati više o duhovnim aspektima i principima slavljenja, o osobnom rastu u služenju i preprekama na tom putu. 


Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,70 KM .

Podaci

Autor Don Potter
Izdavač Vinograd
Godina 2020
Uvez meki
Prevoditelj Mirjana Vojinović
Broj stranica 320
Format 13x20 cm
ISBN 9789534850183
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovu knjigu toplo preporučujemo svima koji se bave glazbom i žele saznati više o duhovnim aspektima i principima slavljenja, o osobnom rastu u služenju i preprekama na tom putu. Don Potter ima više od 30 godina iskustva u služenju Crkvi, a profesionalno se bavi glazbom više od 50 godina te piše o onome što je putem naučio.

Dojmovi o knjizi Pred zidom
Nekada je najbolja umjetnost dolazila iz Crkve. U međuvremenu se dosta toga promijenilo. No, živimo u vremenu kada se ponovno sabiru vrsni glazbenici kako bi služili Crkvi. Jedan je od njih Don Potter koji je svoju vještinu, najčešće kao gitarist, tesao svirajući na albumima Marka Knopflera (Dire Straits), Kennyja Chesneyja, Wynonne Judd, Clinta Blacka, Willieja Nelsona, Dolly Parton, Eltona Johna i mnogih drugih. Održavajući mnoge koncerte u našoj regiji središnje i istočne Europe, imao sam prilike svjedočiti tomu koliki je utjecaj Don Pottera na glazbenike u pojedinim Crkvama. Pred nama je knjiga u kojoj zapisuje svoja iskustva i uvide bavljenja kršćanskom glazbom, ali i služenja kao voditelj štovanja na bogoslužjima. Zato je ova knjiga, za sve koji se time bave (a to su svi vjernici), važan smjerokaz na putu prema vječnosti. (Andrej Grozdanov, glazbenik)

Knjige koje se bave ovom i sličnim temama nažalost su rijetka pojava kod nas. Zato sam sretan što nam Vinograd donosi ovu knjigu Dona Pottera. Za onoga koji upravo donosi odluku i uključuje se u slavljeničku službu ona dolazi u pravom trenutku. Usudim se nazvati je “priručnikom”, jer pomaže početniku razjasniti svrhu, postaviti ispravne ciljeve i ambicije te na taj način omogućiti rast i razvoj na ispravnim temeljima. Dobrodošla je i za podsjećanje na činjenicu da je naša publika prije svega Stvoritelj – Gospod koji sve prati sa svojeg prijestolja i zaslužuje samo najbolje. Pred zidom je knjiga koja osim duhovnih principa donosi i praktične primjere, opomene ili rješenja za situacije s kojima će se susresti svaki kršćanski glazbenik te nam tako može pomoći da ostanemo na pravom putu u vršenju ove svete službe. (Domagoj Pavin, glazbenik)

Ako ste se ikada zapitali je li glazba duhovna vještina, ova će vam knjiga ponuditi kvalitetne odgovore. Preporučujem ju od srca svim voditeljima slavljenja u Crkvama i glazbenicima koji se trude u svom sviranju ostati pošteni prema Stvoritelju, glazbi i sebi. (Damir Lipošek, glazbenik)

Nitko nije preskočio zid, a da najprije nije stao pred njega i suočio se s njime. Tako je učinio i Don Potter. Nakon svega su ostale pjesme koje odišu probojem i pomazanjem. Ova će vam knjiga poslužiti kao vodič za putovanje u nepoznato, otkrit će vam svijet iza vašeg vlastitog zida i osloboditi u vama kreativnost Svetog Duha. (Nebojša Đurić, pastor)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: