PROROCI  OSOBA,VRIJEME,PORUKA Prikaži uvećano

PROROCI OSOBA,VRIJEME,PORUKA

Božo Lujić

Kršćanska sadašnjost

9789531108904

Novi proizvod

Djelo Proroci skraćeno je izdanje sveučilišnog udžbenika Starozavjetni proroci, istoga autora pa je riječ o prerađenoj knjizi koja je ipak na neki način nova jer originalno i sustavno pristupa tematici pri čemu daje prednost poruci teksta.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

33,50 KM .

Podaci

Autor Božo Lujić
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 9789531108904
Format 14,50X20,50CM
ISBN 9789531108904
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjigapruža temeljne okvire za poznavanje proročke teološke misli. U tom smislu moglo bi se reći da ova knjiga predstavlja svojevrsni kompendij starozavjetne proročke teologije.

„Ova knjiga je nastala kao plod dugogodišnjega bavljenja prorocima, pisanjem i predavanjima na raznim učilištima i studijima. Stoga bih ovu knjigu 's dušom' posvetio Katehetskom institutu Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na kojem sam i započeo svoju nastavnu djelatnost na Katoličkom bogoslovnom fakultetu i dugo godina predavao kolegij o prorocima i njihovu značenju za njihovo i za naše vrijeme, te svim vjeroučiteljicama, vjeroučiteljima, katehisticama i katehetama koji danas mukotrpno nastoje djeci i mladima 'u zgodno i nezgodno' vrijeme donositi osnovne vjerske i biblijske informacije i otvarati im nova, šira, humanija i kršćanskija obzorja života“, piše autor u uvodu ove knjige.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: