IZMEĐU NEBA I ZEMLJE Prikaži uvećano

IZMEĐU NEBA I ZEMLJE

Tahni Cullen

KYRIOS

9789538308000

Novi proizvod

Joe i Tahni Cullen, roditelji po prvi put, uvučeni su u zbunjujući svijet autizma kada njihov maleni dječak, Josiah, odjednom prestane govoriti, igrati se i reagirati na okolinu. Dijagnoza - autizam.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

36,00 KM .

Podaci

Autor Tahni Cullen
Izdavač Kyrios
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 269
Format 15X21
ISBN 9789538308000
Jezik Hrvatski

Više informacija

Joe i Tahni Cullen, roditelji po prvi put, uvučeni su u zbunjujući svijet autizma kada njihov maleni dječak, Josiah, odjednom prestane govoriti, igrati se i reagirati na okolinu. Dijagnoza - autizam. Pokušavajući pomoći svom sinu da se oporavi i ponovno progovori, Cullenovi prolaze kroz ogromne fizičke, emocionalne i financijske izazove. Dok su druga djeca oko njega napredovala, Josiahovo stanje samo se pogoršavalo.
Pet godina poslije, Josiah - koji nikad nije učio čitati ili pisati - odjednom počinje na svojem iPadu tipkati dubokoumne riječi o Bogu, znanosti, povijesti, glazbi, strancima i nebu. Josiahove iznenađujuće vizije, nebeski susreti i natprirodna iskustva, tjeraju njegovu obitelj na izlazak iz zone udobnosti i predvidljive teologije, lansirajući ih u nezamislivi ljubavni susret s Isusom.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: