MOJE IME JE SOTONA Prikaži uvećano

MOJE IME JE SOTONA

Fabio Marchese Ragona

FIGULUS

9789533670102

Novi proizvod

Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

37,00 KM .

Podaci

Autor Fabio Marchese Ragona
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 191
Format 13.5 × 20.5 cm
ISBN 9789533670102
Jezik Hrvatski

Više informacija

Sjećate li se teškog slučaja opsjednuća Meksikanca, s kojim se je papa Franjo prihvatio baviti na daljinu te je na njega jednom prilikom položio ruke na Trgu svetog Petra?

Jesu li vam poznati slučajevi u Međugorju? Sotona izaziva vidioce; opsjednuta osoba levitira; Podbrdom uz pjesmu vjernika odzvanjaju i urlici Zloga…

U ovome nemirnom stoljeću u tijeku je neviđena bitka između Boga i Sotone. Vrhovni poglavar Crkve neprestano upozorava vjernike na napade Zloga!

„Otac laži“ uspio se probiti u današnje društvo upravo zahvaljujući uvriježenome stavu da je đavao srednjovjekovna izmišljotina. Zbog toga uvjerenja Zli danas zavodi sve više duša i njegova moć i utjecaj dosežu neviđenu razinu.

Dakle, postoji li Sotona?

Autor knjige istražuje činjenice, razgovara sa svjedocima, bilježi iskustva brojnih svećenika za koja javnost dosad nije čula, uspio je dobiti pristup tajnim arhivima u kojima se nalaze neobjavljene bilješke najvećih egzorcista na svijetu.

Fabio Marchese Ragona nalazi se na ovom istraživačkom putovanju samo na nekoliko koraka od Pakla kako bi, uz pomoć vodećih stručnjaka, otkrio istinu o jednoj od najstarijih praksi u povijesti, egzorcizmu.

Sve do posljednjeg susreta, oči u oči sa Sotonom…

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: