SVETOST KAO PJESMA Prikaži uvećano

SVETOST KAO PJESMA

Fra Bernardin Škunca

Kršćanska sadašnjost

9789531113496

Novi proizvod

Knjiga "Svetost kao pjesma" svojevrstan je životopis fra Ivana Perana, objavljena po navršavanju stote obljetnice rođenja ovoga sluge Božjega, ali i u prilici očekivanoga zaključenja Postupka na dijecezanskoj razini, prvoga i temeljnoga posla u Postupku za proglašenje blaženim i svetim.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

36,50 KM .

Podaci

Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 254
Format 15.5 x 23.0 cm
ISBN 9789531113496
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga "Svetost kao pjesma" svojevrstan je životopis fra Ivana Perana, objavljena po navršavanju stote obljetnice rođenja ovoga sluge Božjega, ali i u prilici očekivanoga zaključenja Postupka na dijecezanskoj razini, prvoga i temeljnoga posla u Postupku za proglašenje blaženim i svetim. I sam podnaslov knjige na tragu je svetosti fra Ivana: Čudesan životni put sluge Božjega fra Ivana Perana. Njegova životna staza ide od Kaštel Staroga, u kojem je rođen, preko Poljuda, Badije, Dubrovnika, Košljuna, Zadra, sve od formacije, služenja u raznim službama, do smrtne osude i pomilovanja od strane komunističkoga režima.

“Fra Ivanova staza života je jasna, harmonično blistava i lijepa. Zašto? Jer je proživio dva života”, piše u predgovoru knjige mons. Marin Barišić, najavljujući uzbudljivu, netipičnu, dinamičnu nit fra Ivanova života koja se proteže i cijelom ovom knjigom.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: