SVIJET I ČOVJEK S GLEDIŠTA BIBLIJE Prikaži uvećano

SVIJET I ČOVJEK S GLEDIŠTA BIBLIJE

Božo Lujić

FMC Svjetlo riječi

9789958240508

Novi proizvod

Ova će knjiga biti obogaćenje za sve koji ju budu imali prilike čitati: za studente i profesore, teologe i laike, učitelje i vjeroučitelje, za teološki obrazovane i neobrazovane, vjernike i nevjernike, za sve koji žele bolje upoznati našu svetu knjigu: Bibliju – kao Riječ Božju nama ljudima...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,00 KM .

Podaci

Autor Božo Lujić
Izdavač FMC Svjetlo riječi
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 357
ISBN 978-9958-24-050-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova će knjiga biti obogaćenje za sve koji ju budu imali prilike čitati: za studente i profesore, teologe i laike, učitelje i vjeroučitelje, za teološki obrazovane i neobrazovane, vjernike i nevjernike, za sve koji žele bolje upoznati našu svetu knjigu: Bibliju – kao Riječ Božju nama ljudima.

Obrađene teme u knjizi zadiru duboko u područje čovjekove antropologije, ali i u područje njegova svijeta kao prirodnoga konteksta cjelokupne čovjekove egzistencije. Teme obuhvaćaju život u njegovoj slojevitosti i širini i nude poruku utemeljenu na Božjoj riječi koja prelazi granice pojedinoga povijesnoga trenutka i nosi značajke univerzalnosti.

Autorovi ogledi žele dakle s gledišta Biblije iščitati i zaintrigirati čovjeka u svijetu, prije svega kršćane, da budu ljudi mira i pomirenja, ako su Isusovi učenici ili to tek žele biti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: