IZBAVLJENA IZ TAME Prikaži uvećano

IZBAVLJENA IZ TAME

Moira Noonan

Teovizija

9789532092134

Novi proizvod

Minulo je već puno stoljeće od praskozorja fenomena danas općepoznatog kao New Age. Pokret globalnih razmjera, koji je optimistično najavljivao planetarnu preobrazbu i Zlatno doba kao posljedicu jedinstvene konstelacije zviježđa na nebeskom svodu koje se povoljno složilo, pred otajstvom zla u svijetu čini se da doživljava svoj kolaps, nemoćan ispuniti svoj proglas...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

18,70 KM .

Podaci

Autor Moira Noonan
Izdavač Teovizija
Godina 2012
Uvez meki
Broj stranica 181
ISBN 978-953-209-213-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Minulo je već puno stoljeće od praskozorja fenomena danas općepoznatog kao New Age. Pokret globalnih razmjera, koji je optimistično najavljivao planetarnu preobrazbu i Zlatno doba kao posljedicu jedinstvene konstelacije zviježđa na nebeskom svodu koje se povoljno složilo, pred otajstvom zla u svijetu čini se da doživljava svoj kolaps, nemoćan ispuniti svoj proglas. Prva generacija zanesenjaka koja ga je pokrenula, i koju je on pokrenuo, najprije u Europi, a potom i u Americi, predala ga je u miraz novoj generaciji, ne doživjevši ispunjenje svoga sna.
Onkraj polemike o New Ageu kao pokretu tek u začetku, zenitu ili zalazu, trezveno možemo zapaziti sve vidnije razočaranje i sve brojnije povlačenje njegovih pristalica iz labirinta njegove utopije.
Povratnici iz New Agea svjedoče da njihova duhovna glad i potraga za smislom života nije utažena unatoč komunikaciji sa svijetom okultnih sila koja im je pružena u Nee Ageu. Sve je više pokajničkih ispovijesti koje alarmiraju na budnost i prokazuju zablude New Agea. Kroz njih, u novom svijetlu, iznova otkrivamo aktualnost Isusove poruke i svježinu njegove osobe.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: