SVETA ZEMLJA - ISUSOVA DOMOVINA Prikaži uvećano

SVETA ZEMLJA - ISUSOVA DOMOVINA

Miroslav Modrić

Verbum

9789532353280

Novi proizvod

Knjiga fra Miroslava Modrića, monumentalno je djelo na gotovo tisuću stranica, izrasla na bogatu hodočasničkom, teološkom i duhovnom iskustvu čovjeka koji je Svetom Zemljom koračao dugi niz godina, postavši istinski i duboki poznavatelj mjesta koja odišu Božjom prisutnošću i 2000 godina nakon Kristova dolaska na Zemlju...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

107,80 KM .

Podaci

Autor Miroslav Modrić
Izdavač Verbum
Godina 2013
Uvez tvrdi
Broj stranica 992
ISBN 978-953-235-328-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga fra Miroslava Modrića, monumentalno je djelo na gotovo tisuću stranica, izrasla na bogatu hodočasničkom, teološkom i duhovnom iskustvu čovjeka koji je Svetom Zemljom koračao dugi niz godina, postavši istinski i duboki poznavatelj mjesta koja odišu Božjom prisutnošću i 2000 godina nakon Kristova dolaska na Zemlju.

Ova knjiga potaknuta je i željom da na hrvatskom jeziku bude dostupno sveobuhvatno djelo koje će biti od koristi hodočasnicima koji su bili u Svetoj Zemlji ili se za to hodočašće spremaju. Knjiga će biti dragocjeno sredstvo i svima onima koji žele steći dublji uvid u Bibliju te bolje razumjeti, vizualizirati i upoznati povijesne, zemljopisne i kulturološke prilike u kojima se odvijala povijest spasenja kao i prijelomni događaj Kristova utjelovljenja.

Studiozno pripremljena, privlačno i jednostavno napisana, opremljena mnoštvom podataka, grafika, informacija i fotografija ovo je knjiga koja čitatelja vodi na neponovljivo putovanje Svetom Zemljom koje će oduševiti svakoga tko knjigu uzme u ruke.

...I stoga se Modrićeva knjiga čita i prije i za vrijeme i poslije našega hodočašća u Svetu Zemlju. Ona nam, na svoj način, progovara o Isusu Kristu koji je prvi i posljednji cilj svakoga našeg hodočašća, i materijalnoga i duhovnoga. I u ovoj knjizi On je doživljen – u svoj poruci svetih mjesta – i kao navještaj i kao događaj, i svoj i naš sve do konačnoga događaja s Njime u vječnom životu. Tome smjera cijela vrlo opsežna i potanka, a opet prozračna knjiga fra Miroslava Modrića. Ona jest vodič, kako joj i podnaslov kaže, ali je i mnogo više od toga.
fra Bonaventura Duda

30 drugih knjiga iz iste kategorije: