GLOBALIZACIJA ZAPADNE KULTURNE REVOLUCIJE Prikaži uvećano

GLOBALIZACIJA ZAPADNE KULTURNE REVOLUCIJE

Marguerite A. Peeters

Glas Koncila

9789532414202

Novi proizvod

Knjiga Marguerite A. Peeters, priručnik je namijenjen svećenicima, odgajateljima, pedagozima, nastavnicima, političarima, intelektualcima, vjernicima i svima koji žele raspoznavati mehanizme globalnoga širenja i djelovanja nove etike, koja je u svojim radikalnim aspektima svjetovna...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,00 KM .

Podaci

Autor Marguerite A. Peeters
Izdavač Glas Koncila
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 207
ISBN 978-953-241-420-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Marguerite A. Peeters, priručnik je namijenjen svećenicima, odgajateljima, pedagozima, nastavnicima, političarima, intelektualcima, vjernicima i svima koji žele raspoznavati mehanizme globalnoga širenja i djelovanja nove etike, koja je u svojim radikalnim aspektima svjetovna.

Knjiga skida krinku te nove etike koja je plod zapadne feminističke, seksualne i kulturne revolucije prošlog stoljeća kao i duga puta koji je Zapad prešao da bi stigao do postmoderne. Na Zapadu je revolucija već postigla svoje ciljeve i čak se čini da gubi dah, kao da je već ušla u fazu samouništenja. Prva crta bojišnice premjestila se u zemlje u razvoju.

Praktični cilj ovog priručnika je ponuditi čitateljima potrebne informacije, da bi, u svjetlu vječnog zakona koji je sam Bog upisao u ljudska srca, upoznali i raspoznali ključne pojmove i mehanizme djelovanja globalizacije zapadne kulturne revolucije. Pod pojmom globalizacija zapadne kulturne revolucije podrazumijeva se globalno širenje jedne nove etike, do kojega je došlo po prestanku Hladnog rata.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: