DNEVNIK DUŠE I OSTALI POBOŽNI SPISI Prikaži uvećano

DNEVNIK DUŠE I OSTALI POBOŽNI SPISI

Ivan XXIII

Kršćanska sadašnjost

9789531104937

Novi proizvod

Autentični, inspirativni i dirljivi spisi, sada blaženoga pape Ivana XXIII., koje je prikupio i prvi put još 1964. godine objavio njegov nekadašnji osobni tajnik Loris  Francesco Capovilla, kasniji nadbiskup-prelat Loreta, tiskani su u milijunskim nakladama i na mnogim svjetskim jezicima, a na talijanskome su jeziku 2003. godine doživjeli četrnaesto izdanje...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,50 KM .

Podaci

Autor Ivan XXIII
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 734
ISBN 978-953-11-0493-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Autentični, inspirativni i dirljivi spisi, sada blaženoga pape Ivana XXIII., koje je prikupio i prvi put još 1964. godine objavio njegov nekadašnji osobni tajnik Loris  Francesco Capovilla, kasniji nadbiskup-prelat Loreta, tiskani su u milijunskim nakladama i na mnogim svjetskim jezicima, a na talijanskome su jeziku 2003. godine doživjeli četrnaesto izdanje.
Upravo to izdanje prevedeno je na hrvatski jezik kako bi se i naši čitatelji mogli okoristiti bogatstvom duše velikoga Pape.
Dnevnik duše najprimjerenije je sredstvo da se upozna Ivan XXIII., da se o njemu piše i govori, da se tumači njegova misao, djelovanje, duhovnost, pobožnost, vjernost predaji, pastoralna otvorenost i milosrdnost povezana s bespogovornom osudom zabluda i zastranjenja, s mirnim razgovorom, s kršćanskim smislom za humor, s njegovom šutnjom i s krvarenjem njegova srca.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: