AMORIS LAETITIA: VJERNOST ILI LOM? Prikaži uvećano

AMORIS LAETITIA: VJERNOST ILI LOM?

Hrvoje Vargić

Salesiana

9789532051902

Novi proizvod

Knjiga Amoris laetitia:vjernost ili lom? napisana je razumljivim jezikom i čitkim stilom. Poslužit će i kao uvod u filozofsku misao Karola Wojtyle i kao dobar komentar rasprava o spornim mjestima apostolske pobudnice Radost ljubavi pape Franje. Bit će od koristi svima koji žele produbiti svoje znanje o pastoralnom pristupu Crkve svakodnevnim poteškoćama ljudi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

37,00 KM .

Podaci

Autor Hrvoje Vargić
Izdavač Salesiana
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 238
ISBN 978-953-205-190-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga Amoris laetitia:vjernost ili lom? napisana je razumljivim jezikom i čitkim stilom. Poslužit će i kao uvod u filozofsku misao Karola Wojtyle i kao dobar komentar rasprava o spornim mjestima apostolske pobudnice Radost ljubavi pape Franje. Bit će od koristi svima koji žele produbiti svoje znanje o pastoralnom pristupu Crkve svakodnevnim poteškoćama ljudi. Nadasve če biti od koristi pastoralnim radnicima, posebno onima koji osjećaju  kako se od njih očekuje razumijevanje i pomoć, a sami nisu sigurni kako to postići.

Ovo nije knjiga o objektivnom naučavanju Crkve. Ova knjiga objektivni nauk Crkve povezuje s razlozima koji utemeljuju i osvjetljuju pastoralni rad, duhovno praćenje i skrb o ljudima koji traže Boga i osjećaju težinu životnih poteškoća.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: