Razgovor očeva Prikaži uvećano

RAZGOVOR OČEVA

Michael D. O'Brien

Treći dan

9789537923020

Novi proizvod

Nakon kanadskog izdanja knjiga The Donkey Dialogues objavljena je i na hrvatskom pod naslovom Razgovor očeva (Magareći dijalog).Nas dvojica razgovaramo o tome na koji način kao muževi i očevi izlazimo nakraj s vlastitim slabostima, kako pronalazimo milost i snagu za ono što je pred nama...

Više detalja

dostupno

38,50 KM .

Podaci

Autor Michael D. O'Brien
Izdavač Treći dan
Godina 2015
Uvez tvrdi
Broj stranica 256
ISBN 9789537923020
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon kanadskog izdanja knjiga The Donkey Dialogues objavljena je i na hrvatskom pod naslovom Razgovor očeva (Magareći dijalog).
Nas dvojica razgovaramo o tome na koji način kao muževi i očevi izlazimo nakraj s vlastitim slabostima, kako pronalazimo milost i snagu za ono što je pred nama. Nama se dvojici čini da smo tek dio velikog zajedništva duša koje se bore sa sličnim izazovima. Ova je knjiga naš skromni pokušaj ohrabrenja drugih, osobito katoličkih očeva. Ovdje je, dakle,  iskrena ispovijest dvojice prijatelja - dva magarca na pašnjacima - koje razdvaja čitav svijet, ali su unatoč tome savršeno jedno. Jedno smo u Gospodinu i to nam je obojici neizmje ran dar. Iako je umijeće pisanja pisama u opadanju, smatram kako neće uvijek biti tako i da bi knjiga naših razgovora mnogim čitateljima mogla biti zanimljiva.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: