BIBLIJSKA PITANJA Prikaži uvećano

BIBLIJSKA PITANJA

Božidar Mrakovčić

Kršćanska sadašnjost

9789531111843

Novi proizvod

Knjiga kao jasno i koncizno obrađen niz tema, za koje autor osnovano pretpostavlja da će biti aktualna prosječnom čitatelju koji se uputu u čitanje Biblije, predstavlja vrijedan stručni prinos hrvatskoj biblijskoj bibliografiji...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,50 KM .

Podaci

Autor Božidar Mrakovčić
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 432
ISBN 978-953-11-1184-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga kao jasno i koncizno obrađen niz tema, za koje autor osnovano pretpostavlja da će biti aktualna prosječnom čitatelju koji se uputu u čitanje Biblije, predstavlja vrijedan stručni prinos hrvatskoj biblijskoj bibliografiji. Ona će popuniti prazninu koja postoji u pogledu ovakvog pristupa biblijskoj tematici i potrebama najširega kruga njezinih poklonika. Pažljivo birane teme te znanstvena akribija pretočena u jednostavan i svima razumljiv izričaj, s naglaskom na biblijsko-teološkoj i duhovnoj dimenziji, omogućit će mnogima pristup u inače teže shvatljive momente svetopisamske baštine. Tako te teme postaju poticajem da se čitatelj uputi za naznačenom literaturom i produbi postavljena pitanja koja potiču na diskusiju sa samim autorom i njegovim ponuđenim odgovorima.

Knjiga je izišla kao suizdanje Kršćanske sadašnjosti, Biskupije Krk i Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: