PAPINA TAJNA Prikaži uvećano

PAPINA TAJNA

Dariusz Tomasz Lebioda

REDAK d.o.o.

9789539820804

Novi proizvod

Ova knjiga koja je pred nama, drugačija je od brojnih monografija napisanih o papi Ivanu Pavlu II. Ona je s jedne strane osobno svjedočanstvo što u sebi sadrži pečat poljskoga nacionalnoga iskustva teške povijesti i veličine vjere.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Dariusz Tomasz Lebioda
Izdavač REDAK d.o.o.
Godina 2000
Uvez meki
Broj stranica 253
ISBN 953-98208-0-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova knjiga koja je pred nama, drugačija je od brojnih monografija napisanih o papi Ivanu Pavlu II. Ona je s jedne strane osobno svjedočanstvo što u sebi sadrži pečat poljskoga nacionalnoga iskustva teške povijesti i veličine vjere, a s drage strane, ova knjiga neprestano ukazuje na neobične događaje, na koincidencije i nagovještaje koji upućuju na to da je pontifikat Ivana Pavla II. doista nešto posebno.

Papa je namjesnik Isusa Krista i nasljednik Petra, prvaka apostolskoga zbora. On je nasljednik onog istog slaboga čovjeka i velikoga vjernika koji na Genezaretskom jezeru, u susretu s Uskrslim, reče: Isuse, ti znaš da te volim! I Ivan Pavao II., ponavlja pred očima svega svijeta, Bogu svojemu i Gospodinu; "Ti znaš da te volim!" I okrećući se ljudima današnjice jakim glasom iz dna duše dovikuje i naviješta: "Ljudi, Bog vas voli! Bog je radi vas došao na svijet, utjelovio se od Djevice Marije i postao čovjekom, raspet, umro i pokopan, uskrsnuo od mrtvih i sjedi zdesna Bogu! On vas poziva u svoje zajedništvo ljubavi, u kojem se ostvaruje sav smisao ljudskoga postojanja'.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: