PSIHOLOGIJA DUHOVNOGA RAZVOJA Prikaži uvećano

PSIHOLOGIJA DUHOVNOGA RAZVOJA

Benedict J. Groeschel

Verbum

9789532351682

Novi proizvod

Psihologija duhovnoga razvoja jedna je od najpoznatijih religijskih knjiga posljednjih desetljeća. Spajajući u sebi stoljetno iskustvo i nauk kršćanske duhovnosti i najsuvremenije psihološke uvide i spoznaje, ova knjiga postala je klasik na području ljudskog razvoja i psihologije duhovnosti. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

41,00 KM .

Podaci

Autor Benedict J. Groeschel
Izdavač Verbum
Godina 2009
Uvez tvrdi
Broj stranica 303
Format 210 x 140
ISBN 978-953-235-168-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Psihologija duhovnoga razvoja jedna je od najpoznatijih religijskih knjiga posljednjih desetljeća. Spajajući u sebi stoljetno iskustvo i nauk kršćanske duhovnosti i najsuvremenije psihološke uvide i spoznaje, ova knjiga postala je klasik na području ljudskog razvoja i psihologije duhovnosti. Gdje god se čitatelj nalazio u vlastitoj duhovnoj potrazi, sasvim sigurno će na stranicama ove knjige pronaći potporu i putokaz za daljnje koračanje prema ispunjenju za kojim svi tragaju: psihološkoj i duhovnoj zrelosti na koju su svi pozvani.

Autor knjige, O. Benedict J. Groeschel, CFR, poznati je duhovnik i psiholog. Ravnatelj je Ureda za duhovni razvoj nadbiskupije New York, i već dugi niz godina pruža duhovno vodstvo i psihološku pomoć mnogim ljudima. Napisao je brojne knjige o duhovnom životu među kojima i knjigu Izlazak iz tame objavljenu u izdanju Verbuma.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: