Akcija! NADA KOJA NE POSTIĐUJE Prikaži uvećano

NADA KOJA NE POSTIĐUJE

Ratko Perić

Crkva na Kamenu

3870149005269

Novi proizvod

Ova knjiga je splet poglavito duhovnih raščlamba, pitanja i poticaja koji polaze od života, služenja i svjedočanstva blaženoga Alojzija, u sveobuhvatnosti širine koju izražava riječ duhovno u suodnosu s povijesnim okolnostima jednoga života koji je dodirnuo puno života, jednoga vremena koje se susreće u našem vremenu.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

20,00 KM .

-20,00 KM

40,00 KM .

Podaci

Autor Ratko Perić
Izdavač Crkva na Kamenu
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 366
ISBN 3870149005269
Jezik Hrvatski

Više informacija

Listajući stranice knjige: Ratko Perić, Nada koja ne postiđuje, već sama poglavlja i naslovi pojedinih odlomaka jasno upućuju na narav ove knjige. Pisana je susretom, divljenjem, ljubavlju, osobnim pristupom, britkošću i izazovnošću, prožetima životnim iskustvom i kršćanskom jasnoćom čovjeka komu je stalo do onoga što piše i što prenosi drugima.
Prilozi koji su postali sastavnim dijelom knjige pisani su iz istoga izvorišta, ali odražavaju različitu svrhu te ih objedinjuje nakana prenošenja onih poticaja koji tvore smjerokaz i građu za duhovne vježbe, kako to naznačuje podnaslov knjige: Duhovne vježbe po blaženom Alojziju Stepincu. Dakle, ovo je splet poglavito duhovnih raščlamba, pitanja i poticaja koji polaze od života, služenja i svjedočanstva blaženoga Alojzija, u sveobuhvatnosti širine koju izražava riječ duhovno u suodnosu s povijesnim okolnostima jednoga života koji je dodirnuo puno života, jednoga vremena koje se susreće u našem vremenu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: