Tvitanje s Bogom Prikaži uvećano

TVITANJE S BOGOM

Salesiana

9789532051834

Novi proizvod

Ako je čovjek znatiželjan, onda postavlja pitanja - čak i o teškim temama. Može li katolički nauk pružiti odgovore koji su bitni za tvoj život upravo sada? U ovoj ćeš knjizi pronaći 200 smionih pitanja o Bogu, vjeri i moralnosti, koja su postavili mladi ljudi.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

55,40 KM .

Podaci

Autor michael remery
Izdavač Salesiana
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 436
Format 19 X 19 cm
ISBN 978-953-205-183-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ako je čovjek znatiželjan, onda postavlja pitanja - čak i o teškim temama. Može li katolički nauk pružiti odgovore koji su bitni za tvoj život upravo sada? U ovoj ćeš knjizi pronaći 200 smionih pitanja o Bogu, vjeri i moralnosti, koja su postavili mladi ljudi. Otac Michel Remery pažljivo odgovara na sva ta pitanja u tvitovima duljine 140 znakova ili manje te pruža proširena objašnjenja koja se temelje na Katekizmu Katoličke Crkve i Bibliji.

Nadalje, pokazuje nam kako je vjera logična čak i u 21. stoljeću! Predstavlja nam Isusa, pokazuje kako moliti te objašnjava što su to sakramenti. Konačno, on istražuje neka od težih poglavlja u povijesti Crkve i pomaže ti da otkriješ što to znači živjeti dobrim i svrhovitim životom. Ova je knjiga namijenjena mladim muškarcima i ženama koje zanima katolička vjera

30 drugih knjiga iz iste kategorije: