MOJA KRSNA BIBLIJA Prikaži uvećano

MOJA KRSNA BIBLIJA - darovno izdanje

Paola Bertolini Grudina

Verbum

9789532355963

Novi proizvod

Ova lijepo ilustrirana Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče, odabrane molitve te prostor za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života.

Više detalja

42,80 KM .

Podaci

Autor Paola Bertolini Grudina
Izdavač Verbum
Godina 2022
Uvez tvrdi
Prevoditelj Ivana Krencer
Broj stranica 144
Format 22,5 x 18,5 cm
ISBN 978-953-235-596-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova lijepo ilustrirana Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče, odabrane molitve te prostor za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života. U knjizi je sabrano 60 biblijskih priča te molitve zahvaljivanja, molitve prije spavanja kao i blagoslovi. Autorica tekstova je Lizzie Ribbons, koja je dosada priredila više uspješnih izdanja za djecu, a lijepe i maštovite ilustracije izradila je Paola Bertolini Grudina. Zamišljena i kao svojevrsni spomenar na najranije doba života "Moja krsna Biblija" sadrži i obiteljsko stablo koje će djecu uvesti u povijest vlastite obitelji.

Namijenjena djeci rane dobi ova će Biblija biti zanimljiva i korisna svima koji s djecom rade i koji ih u ranoj dobi uvode u temeljne vjerske stvarnosti i biblijsku povijest.

Svojim bogatim sadržajem i privlačnim izgledom "Moja krsna Biblija" bit će radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja, kao i najdraža prva Biblija za svako dijete.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: