Pastiri i anđeli iz Fatime Prikaži uvećano

PASTIRI I ANĐELI IZ FATIME

Marcello Stanzione

FIGULUS

9789537929428

Novi proizvod

Ova je knjiga Njezin dar nama o stotoj obljetnici ukazanja te naš dar Blaženoj Djevici Mariji, koja u Fàtimi vapi svom silom i ljubavlju svojeg majčinskog Srca!...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

21,60 KM .

Podaci

Autor Marcello Stanzione
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 199
Format 13,2 x 20,3 cm
ISBN 9789537929428
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dragi čitatelji, upravo ste u ruke uzeli jednu od najboljih knjiga o nevjerojatno važnim ukazanjima i porukama naše Gospe u Fàtimi. Čitao sam mnoge knjige o tim događajima, a ova me se osobno ponajviše dojmila. Na jednomu mjestu imamo upravo sve što je bitno i sve što nas glede ovih, po čitav svijet sudbonosnih riječi naše nebeske Majke, može zanimati, dirnuti i nadahnuti. Ova je knjiga Njezin dar nama o stotoj obljetnici ukazanja te naš dar Blaženoj Djevici Mariji, koja u Fàtimi vapi svom silom i ljubavlju svojeg majčinskog Srca! Najtoplije preporučam!
Živimo u vremenima jasnih ostvarenja ovih poruka. Više nego ikad osjećamo svoju nemoć, obiteljske krize, udare demona i zbunjenost u svakom pogledu i svugdje. Svijet je u strašnim previranjima. Bog nam daje ponovno Majku Isusa Krista, kao velik znak i putokaz. Ne prezrimo ovo svjetlo s neba, uđimo u Majčino Srce; čitajući ovo djelo, otkrijmo rješenja za svoje padove i muke, ne zaboravljajući istinu: gdje je Isus, ondje je i Marija; gdje je Marija, ondje je i naš Spasitelj i naše spasenje.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: