ŽUPA GRADAC Prikaži uvećano

ŽUPA GRADAC

Ante Đerek, Zoran Matuško i Ivica Puljić

ŽUPNI URED GRADAC

Novi proizvod

Vrlo kvalitetna knjiga o župi Gradac i selima koja joj pripadaju, kroz 830 stranica, je jedinstveno i najobuhvatnije djelo koje je ikada napisano o ovome mjestu, o njegovim stanovnicima od prethistorije do danas, od Ilira do naših predaka Hrvata, od stoljeća sedmog do naših dana, o njegovom ozemlju i podzemlju, biljnom i životinjskom svijetu…

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

45,00 KM .

Podaci

Autor Ante Đerek, Zoran Matuško i Ivica Puljić
Izdavač Humski zbornik- XII.
Godina 2009
Uvez tvrdi
Broj stranica 830
Jezik Hrvatski

Više informacija

Župa Gradac poduzela je korake devedesetih godina 20. stoljeća objelodaniti svoju monografiju. No, u tome ju je omeo Domovinski rat. Zbornik radova o župi Gradac zatvara niz monografija o župama Trebinjsko-mrkanjske biskupije, koji je započela župa Hutovo 1994. godine.

Vrlo kvalitetna knjiga o župi Gradac i selima koja joj pripadaju, kroz 830 stranica, je jedinstveno i najobuhvatnije djelo koje je ikada napisano o ovome mjestu, o njegovim stanovnicima od prethistorije do danas, od Ilira do naših predaka Hrvata, od stoljeća sedmog do naših dana, o njegovom ozemlju i podzemlju, biljnom i životinjskom svijetu… Kroz zbornik vode vrlo iscrpna poglavlja: Prošlost župe, Pučanstvo župe Gradac, Život i okružje te Duhovno stvaralaštvo.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: