TRAGOVIMA BIBLIJSKIH PROSTORA I DOGAĐAJA Prikaži uvećano

TRAGOVIMA BIBLIJSKIH PROSTORA I DOGAĐAJA

Božo Lujić

Kršćanska sadašnjost

9789531109680

Novi proizvod

Ova je knjiga plod autorova dugogodišnjeg iskustva kao biblijskoga stručnjaka, kao voditelja hodočašća po Svetoj zemlji i kao pisca brojnih stručnih i popularnih knjiga...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

58,50 KM .

Podaci

Autor Božo Lujić
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 441
ISBN 978-953-11-0968-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova je knjiga plod autorova dugogodišnjeg iskustva kao biblijskoga stručnjaka, kao voditelja hodočašća po Svetoj zemlji i kao pisca brojnih stručnih i popularnih knjiga.

Autor se potrudio načiniti djelo koje će biti različito od drugih vodiča ne toliko po informacijama koje su iznesene, jer su one uglavnom manje ili više zajedničke svim vodičima, koliko stavljajući naglasak na širu obradu četiriju biblijskih mjesta koja su važna za kršćanstvo: Jeruzalem, Betlehem, Nazaret i Kafarnaum, dovodeći u međuodnos informacije o prostoru i vremenu i biblijsku poruku.

Ovim djelom čitatelju se na svjež, jednostavan i slikovit način približavaju zemljopisni prostori Svete zemlje, a umjesto klasičnoga vodiča u rukama će držati knjigu tkanja teologije, povijesnih podataka te pouka i poticaja za osobno razmišljanje o mjestima koja su povezana s poviješću spasenja. Samo po sebi se razumije da će baš ovakva knjiga na nekome od svetih mjesta hodočasniku biti izvrsno i vrlo korisno štivo.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: