PATOLOGIJA, 6. izdanje Prikaži uvećano

PATOLOGIJA, 6. izdanje

S. Seiwerth, B. Krušlin, M. Kos, D.Galešić Ljubanović

Medicinska naklada

9789533680712

Novi proizvod

Knjiga je koncepcijski ostala ista, a fokus je stavljen na osuvremenjivanje pojedinih segmenata patologije koji su od posljednjeg izdanja doživjeli značajne promjene, kao i na čitljivost teksta.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

197,00 KM .

Podaci

Autor Sven Seiwerth, Božo Krušlin, Marina Kos, Danica Galešić Ljubanović
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 900
Format 21x27 cm
ISBN 978-953-368-071-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga je koncepcijski ostala ista, a fokus je stavljen na osuvremenjivanje pojedinih segmenata patologije koji su od posljednjeg izdanja doživjeli značajne promjene, kao i na čitljivost teksta. U cijelom nizu segmenata struke došlo je do enormnog povećanja znanja iz područja molekularne patologije i implementacije tih saznanja u dijagnostici, klasifikaciji i terapiji bolesti. Kako bismo sačuvali pedagoški okvir patologije i omogućili studentima da ga učine središtem konstrukcije svog stručnog znanja, nastojali smo elemente molekularne patologije pridodati samo u onoj mjeri u kojoj su nužni za razumijevanje patoloških procesa ili dijagnostičko-terapijskih promišljanja.

Kao i u prethodnim izdanjima i ovaj je udžbenik kompilacija znanstveno utemeljenih i trenutno dostupnih medicinskih znanja i stavova obrađenih i prezentiranih od strane autora kao izvorni tekstovi. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: