DENTALNA RADIOLOGIJA Prikaži uvećano

DENTALNA RADIOLOGIJA

Dijana Zadravec

Medicinska naklada

9789533680507

Novi proizvod

Neuroradiologija i radiološka dijagnostika glave i vrata, a unutar nje dentalna radiologija, grana je medicine koja se, zahvaljujući napretku tehnologije, brzo razvija. Upravo se na tom području, brže od drugih, otvara veliki prostor za nove spoznaje i nova dostignuća.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

80,00 KM .

Podaci

Autor Dijana Zadravec i suradnici
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 348
Format 17x24 cm
ISBN 978-953-368-050-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Neuroradiologija i radiološka dijagnostika glave i vrata, a unutar nje dentalna radiologija, grana je medicine koja se, zahvaljujući napretku tehnologije, brzo razvija. Upravo se na tom području, brže od drugih, otvara veliki prostor za nove spoznaje i nova dostignuća. Stoga je nakana i misao vodilja autora za nastanak ovog udžbenika bila da studentima, doktorima medicine i doktorima dentalne medicine kao i drugom medicinskom osoblju omogući pristup recentnim znanjima i praksi kao ishodištu za nove iskorake, pruži smjernice za analizu i interpretaciju radiološkog slikovnog prikaza te potakne na promišljanje, istraživanje i sintezu.

Temeljeći se na znanstvenim spoznajama, radiologija je i praktična djelatnost. Stoga smo materiji pristupili kroz spoj teorijske razrade i praktičnih smjernica za rad, a sve na dobrobit pacjentima. Udžbenik je podijeljen u 20 poglavlja. U njemu su teorijske spoznaje obogaćene golemim slikovnim materijalom, čija je svrha individualno zapažanje i donošenje zaključaka u dijagnostičko-terapijskom procesu.

Time su autori željeli potaknuti interes stručne javnosti za dentalnom radiologijom i suvremenim, modernim radiološkim dijagnostičkim metodama, poput magnetne rezonancije. Ovo, dopunjeno izdanje osvježeno je najsuvremenijim smjernicama.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: