KORIZMA U OBITELJI: DAR BLIZINE Prikaži uvećano

KORIZMA U OBITELJI: DAR BLIZINE

Stjepan Lice

Salesiana

9789532052541

Novi proizvod

Razmatranja, molitve i poticaji za cijelu obitelj.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

20,40 KM .

Podaci

Autor Ružica i Stjepan Lice
Izdavač Salesiana
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 156
Format 15x23 cm
ISBN 978-953-205-254-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Što vam ova knjiga donosi?

  • Razne poticaje na zajedničku obiteljsku molitvu
  • Osobna razmatranja za cijelu obitelj
  • Prijedlozi za različite korisne obiteljske aktivnosti

Sažetak

Četvrta knjiga serijala Korizma u obitelji pod nazivom Dar blizine sadrži razmatranja, molitve i poticaje za osmišljavanje zajedničkog obiteljskog vremena za svaki dan u korizmi. Tekstove namijenjene svakom pojedinom danu autori započinju navodima iz misnih čitanja dana i zaključuju molitvom iz liturgije dana. Središnji tekstovi namijenjeni su prvenstveno roditeljima, ali krajnja je svrha uvijek njihovo dijeljenje s ostalim članovima obitelji. Tekstovi potiču na razgovor i na djelovanje.

Svi predloženi poticaji slijede osobitosti korizmenoga vremena i vode računa o zahtjevnosti svakodnevnoga obiteljskog života. Uz to, knjiga sadrži i prijedloge za razne korisne obiteljske aktivnosti namijenjene zbližavanju. Posebnost je ove knjige i to što ne završava s blagdanom Uskrsa. Knjiga nudi promišljanja i poticaje i za cijeli Vazmeni tjedan.

Knjiga je plod ljubavi, bogatog iskustva i duboke zahvalnosti bračnoga para Lice. Ružica Lice umirovljena je zagrebačka vjeroučiteljica, omiljena mnogim generacijama učenika, a Stjepan Lice poznati je hrvatski književnik.

Ovaj priručnik za zajednički obiteljski korizmeni hod  posebno nas poziva na zahvalnost za dar blizine naših najmilijih, ali i na veću svijest o Božjoj blizini u našim obiteljima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: