ANĐEOSKE PRIČE Prikaži uvećano

ANĐEOSKE PRIČE

Stjepan Lice

Kršćanska sadašnjost

9789531115

Novi proizvod

Pjesnik i duhovni autor Stjepan Lice napisao je ovu knjigu kratkih anđeoskih priča u formi dijaloga. Anđeo razgovara s djetetom ili s čovjekom, ili dijete sa svojom bakom, a svaka od ovih priča skriva u sebi poruku, neku životnu i duhovnu istinu. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,20 KM .

Podaci

Autor Stjepan Lice
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2022
Uvez tvrdi
Format 21,5x16,5 cm
ISBN 978-953-11-1549-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Pjesnik i duhovni autor Stjepan Lice napisao je ovu knjigu kratkih anđeoskih priča u formi dijaloga. Anđeo razgovara s djetetom ili s čovjekom, ili dijete sa svojom bakom, a svaka od ovih priča skriva u sebi poruku, neku životnu i duhovnu istinu. Ove priče će odrasle vratiti u djetinjstvo, a djeci će usaditi misao dobrote čak i ako ih možda neće potpuno razumjeti. U ovim će pričama, stoga, moći podjednako uživati i odrasli i djeca.

U kratkom predgovoru knjige Anđeoske priče autor piše: »Ponekad pomislim da su i priče anđeli. I da bdiju podjednako i nad onima koji ih pišu, i nad onima koji ih čitaju, i nad onima koji ih slušaju. svojom blagošću, svojim krilima, one zakrile dijete, zakrile čovjeka i pomažu mu ići ovim svijetom. Pomažu mu, u svako životno doba, uzletjeti u duši. jer u svakome postoji mjesto koje ne dotiču godine, u kojem vazda živi ono iskonsko, djetinje.«

30 drugih knjiga iz iste kategorije: