U TVOJOJ PRISUTNOSTI. ISUS TI GOVORI... Prikaži uvećano

U TVOJOJ PRISUTNOSTI. ISUS TI GOVORI...

Sarah Young

FIGULUS

9789533670089

Novi proizvod

Ova će knjiga svakom djetetu pomoći upoznati Božju Riječ i uživati u Isusovoj prisutnosti. Ilustracije su predivne a biblijski događaji ispričani tako da će ih svako dijete čitati s oduševljenjem!

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

43,10 KM .

Podaci

Autor Sarah Young
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2021
Uvez tvrdi
Broj stranica 256
Format 17.5 × 20.3 cm
ISBN 9789533670089
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova će knjiga svakom djetetu pomoći upoznati Božju Riječ i uživati u Isusovoj prisutnosti. Ilustracije su predivne a biblijski događaji ispričani tako da će ih svako dijete čitati s oduševljenjem!

Dodatne kratke meditacije nakon svake priče – čine ovu knjigu jedinstvenom.

Knjiga je dio serijala „U Tvojoj prisutnosti“ i vjerujemo da će svima biti na blagoslov, a posebno najmlađima.

Riječ autorice

Knjiga U Tvojoj prisutnosti. Isus ti govori… napisana je kako bi pomogla maloj djeci upoznati Božju Riječ i uživati Isusovu prisutnost u svojim životima.

Ova knjiga dijeli čudesnu priču o Božjoj velikoj ljubavi prema svome narodu. Ona pokazuje da je središte, početak i kraj ove priče usmjereno na Isusa. Isus nije samo središnja osoba u Bibliji, već je i središnja osoba u našim životima. Kao što je bio prisutan kad su Adam i Eva napuštali rajski vrt, kad je Noa gradio arku i kad je Mojsije susreo Boga u gorućem grmu, tako je Isus s nama u svakom trenutku svakoga dana. Zbog Njegove žrtve na križu, oproštenje i vječni život obećani su svima nama koji zazivamo Njegovo ime – uzdajući se u Njega kao Spasitelja.

Nadam se da će djeca čitajući i uživajući u ovoj Biblijskoj priči rano u životu shvatiti kako uvijek mogu zazvati Isusa i da će se On odazvati. Molim i nadam se da će slušati kada im bude govorio po svojoj Riječi te da će razumjeti koliko ih silno voli. Djeci je prirodno voljeti one koji vole njih, stoga je ovo idealan način da u ranoj dobi razviju ljubav prema Isusu.

Želim vam obilje blagoslova!

Sarah Young

30 drugih knjiga iz iste kategorije: