Rođeni smo i nikada ne ćemo umrijeti Svjedočanstvo Chiare Corbelle Petrillo Prikaži uvećano

ROĐENI SMO I NIKADA NE ĆEMO UMRIJETI -Svjedočanstvo Chiare Corbelle Petrillo

Cristiana Paccini, Simone Troisi

Glas Koncila

9789532414363

Novi proizvod

Chiara Corbella Petrillo umire u dvadeset i osmoj godini života, od karcinoma na jeziku, otkrivena u petom mjesecu njezine treće trudnoće. No odgađa liječenje, misleći prije svega na dobro djeteta koje nosi...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

23,00 KM .

Podaci

Autor Cristiana Paccini, Simone Troisi
Izdavač Glas Koncila
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 155
ISBN 9789532414363
Jezik Hrvatski

Više informacija

Chiara Corbella Petrillo umire u dvadeset i osmoj godini života, od karcinoma na jeziku, otkrivena u petom mjesecu njezine treće trudnoće. No odgađa liječenje, misleći prije svega na dobro djeteta koje nosi.

Chiarin životni put, kao i onaj njezina supruga Enrica i sina Francesca (te njegove starije sestre i brata, koji su već postali stanovnici neba), dotaknuo je tisuće ljudi u Italiji i šire. Stranice knjige o Chiari Corbelli Petrillo donose svjedočanstvo žene koja umire, ostavljajući iza sebe muža i sina, da je život nevjerojatan dar i da nasljedovati Krista i u patnji otvara put prema svjetlosti.

Knjiga koja je pred vama nije samo priča o životu jedne žene koja je umrla na glasu svetosti. Knjiga je to o ljubavi prema životu, o životu općenito. Prateći život Chiare Corbelle Petrillo, učimo kako živjeti s pouzdanjem u Božji plan, kako odnos s Bogom svaku situaciju okreće na dobro, kako Crkva hrani vjeru pojedinca i kako Bog može preobraziti život ako smo otvoreni djelovanju njegove milosti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: