BERTA PETIT I POBOŽNOST PREŽALOSNOMU I BEZGREŠNOMU SRCU MARIJINU Prikaži uvećano

BERTA PETIT I POBOŽNOST PREŽALOSNOMU I BEZGREŠNOMU SRCU MARIJINU

Irene Corona

FIGULUS

9789537929794

Novi proizvod

Dugo sam molio da mi Gospodin dadne nešto, što bi meni samomu, ali i drugima, pomoglo u borbama današnjih virova i vrtloga u Crkvi.

Više detalja

15,50 KM .

Podaci

Autor Irene Corona
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 96
Format 13.5 x 20.5 cm
ISBN 9789537929794
Jezik Hrvatski

Više informacija

ZAŠTO OVA KNJIGA?

Dugo sam molio da mi Gospodin dadne nešto, što bi meni samomu, ali i drugima, pomoglo u borbama današnjih virova i vrtloga u Crkvi. U molitvi sam i specificirao da želim nešto, što ima veze upravo sa svećenstvom i svećeništvom, nešto dakle što bi meni kao svećeniku pomoglo ali i potaknulo sve one duše koje trpe zbog nemoći, slabosti pa i izdaje svojih pastira. Nešto, što bi nas ujedinilo u dobru, podignulo ovako klonule, obasjalo nam staze po kojima često posrćemo jer nosimo bremena tijela, prošlosti, krivice i ranjenosti… I „čulo me se“ Gore. Upoznao sam predivnu Božju službenicu, rodom iz Belgije, mističarku, glasnicu Srca Marijina preko koje nam dolazi duhovnost kao jedan produžetak duhovnosti i značenja Fátime. Silno me dirnuo njezin život, patnja i misija. Još više me ostavilo u čudu, da je ova duša gotovo potpuno nepoznata… Pisao sam biskupiji Bruxelles: nisu nikad za nju čuli, odnosno nije im interesantna, kako su mi šturo odgovorili. Pokreti proizašli iz njezinih viđenja su se ugasili. No, tvrdoglavo sam tražio i našao neke knjige i članke a jednu od tih sjajnih knjiga upravo držimo u rukama!

Naglašavam da ova poruka ima sva crkvena dopuštenja, autentična je, provjerena, odobrena, kako ćemo sami pročitati. Na kraju, idući za srcem ove knjige, pozivam na konkretno djelovanje. Pa, tko želi, idemo zajedno u molitvu, žrtvu, obraćenje, posvećenje.

Iz Predgovora p. Marka Glogovića, OSPPE

30 drugih knjiga iz iste kategorije: