CRKVA I VUKOVARSKI FRANJEVCI Prikaži uvećano

CRKVA I VUKOVARSKI FRANJEVCI

fra Ivica Jagodić

Franjevački samostan Vukovar

9789536666768

Novi proizvod

Crkva i vukovarski franjevci“ naziv je monografije vukovarskog župnika fra Ivice Jagodića predstavljene 2. svibnja uoči Dana grada Vukovara u Pastoralnom centru Sv. Bono u Vukovaru. Monografija na gotovo 300 strana predstavlja presjek tri stoljeća prisutnosti franjevaca u Vukovaru.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

50,00 KM .

Podaci

Autor fra Ivica Jagodić
Izdavač Franjevački samostan Vukovar
Godina 2011
Uvez tvrdi
Broj stranica 264
ISBN 9789536666768
Jezik Hrvatski

Više informacija

Crkva i vukovarski franjevci“ naziv je monografije vukovarskog župnika fra Ivice Jagodića predstavljene 2. svibnja uoči Dana grada Vukovara u Pastoralnom centru Sv. Bono u Vukovaru.
Monografija na gotovo 300 strana predstavlja presjek tri stoljeća prisutnosti franjevaca u Vukovaru. Knjiga govori o dva vida franjevačke prisutnosti u Vukovaru, o tome što su franjevci radili na očuvanju hrvatske kulturne katoličke baštine identiteta grada Vukovara kao i na očuvanju duhovne snage Vukovaraca.
Knjiga je tiskana u izdanju Franjevačkog samostana u Vukovaru i Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar-područni centar Vukovar, a predstavili su je pred mnoštvom posjetitelja urednik Dražen Živić, recenzent Vine Mihaljević i autor fra Ivica Jagodić, koji je na kraju posebno zahvalio na potpori Gradu Vukovaru, Vukovarsko-srijemskoj županiji i Fondu za obnovu i razvoj grada Vukovara.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: