EVANĐELJA U TRAPERICAMA Prikaži uvećano

EVANĐELJA U TRAPERICAMA - C

Roberto Seregni

Kršćanska sadašnjost

9789531107976

Novi proizvod

Riječ je o već, i u nas, potvrđenom autoru i o korisnoj i zanimljivoj knjizi koja na nov način uspijeva predočiti evanđelja i tako iznenaditi čitatelje, posebice mlade, ali ne samo njih...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

25,30 KM .

Podaci

Autor Roberto Seregni
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 251
ISBN 978-953-11-0797-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Riječ je o već, i u nas, potvrđenom autoru i o korisnoj i zanimljivoj knjizi koja na nov način uspijeva predočiti evanđelja i tako iznenaditi čitatelje, posebice mlade, ali ne samo njih.

Ova je, poput onih za godišta A i B, nastala na istim premisama: Autor iz situacije današnjih mladih ljudi ponovno čita i razumijeva evanđeoske tekstove. Taj pristup je otvoren, dijaloški, nije intimistički niti sveden na fanatični aktivizam, a nije niti pomiješan sa senzacionalnim događajima. Naprotiv, prisiljava nas da gledamo na stvari, svijet i druge ljude Isusovim pogledom, pogledom prihvaćanja, čistim i svakidašnjim. Autor je razvio bogatu interaktivnu pastoralnu djelatnost koristeći se posebice internetom nazvavši to područje svoga rada „Evanđelje e-mailom“.

Nastavno na to iskustvo don Roberto uvodno u ovoj knjizi piše: „Evo nas na trećem dijelu Evanđelja u trapericama! U godini smo C, u društvu evanđelista Luke. Razmišljanja koja ti predlažem na ovim stranicama plod su svakodnevnog dodira s Riječju koju sam čitao, o kojoj sam razmišljao i koju sam dijelio sa svojom zajednicom i s raznim prijateljima, raširenima po poluotoku (Italiji)“.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: