ANĐEO MI REČE Prikaži uvećano

ANĐEO MI REČE

Angelo Comastri

Naklada BENEDIKTA

9789953779337

Novi proizvod

Predaja kaže da je Djevica Marija evanđelistu Luki ispripovjedila tajanstvene događaje kojima je bilo popraćeno Isusovo rođenje. Anđelovo naviještenje i Djevičansko začeće, susret s Elizabetom i putovanje u Betlehem. Pojavak anđela i pohod Mudraca. Prikazanje u hramu i hodočašće kada je Isus bio već dječak...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

23,70 KM .

Podaci

Autor Angelo Comastri
Izdavač Naklada BENEDIKTA
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 136
ISBN 978-953-7793-37-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Predaja kaže da je Djevica Marija evanđelistu Luki ispripovjedila tajanstvene događaje kojima je bilo popraćeno Isusovo rođenje. Anđelovo naviještenje i Djevičansko začeće, susret s Elizabetom i putovanje u Betlehem. Pojavak anđela i pohod Mudraca. Prikazanje u hramu i hodočašće kada je Isus bio već dječak.

Monsinjor Angelo Comastri stavio se na Lukino mjesto svojim mudrim i dubokim pripovijedanjem te je sebi dopustio pripovijedati o događajima iz Isusova života u kojima je Marija imala presudnu ulogu.

Prizor se potom premješta na Nebo. Ondje Djevica, Božja zaručnica i Majka, živi u ljubavi i kontemplaciji. I odande ne zaboravlja one koji su, postavši braća Sina njezina, postali i njezini sinovi. Ona moli za njih. Ukazuje se u Lurdu i Fatimi.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: