GOSPA KIBEŠKA Prikaži uvećano

GOSPA KIBEŠKA

Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin

Naklada BENEDIKTA

9789537793418

Novi proizvod

Trinaest godina prije krvavog genocida koji je poharao Ruandu i prouzročio smrt više od milijun ljudi, Djevica Marija i Isus ukazali su se osmeroma djece u  zabačenome selu Kibehu. Glasnici iz Kibeha bili su predmet ismijavanja i sumnjičenja, a isto se dogodilo i  vidiocima na ostalim mjestima ukazanja kao što su Fatima i Lurd...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

41,00 KM .

Podaci

Autor Immaculée Ilibagiza, Steve Erwin
Izdavač Naklada BENEDIKTA
Godina 2014
Uvez meki
Broj stranica 230
ISBN 978-953-7793-41-8
Jezik Hrvatski

Više informacija

Trinaest godina prije krvavog genocida koji je poharao Ruandu i prouzročio smrt više od milijun ljudi, Djevica Marija i Isus ukazali su se osmeroma djece u  zabačenome selu Kibehu. Glasnici iz Kibeha bili su predmet ismijavanja i sumnjičenja, a isto se dogodilo i  vidiocima na ostalim mjestima ukazanja kao što su Fatima i Lurd. No, čuda u  tome malenom selu događala su se jedno za drugim pa su desetci tisuća  Ruanđana odlazili u Kibeho kako bi svjedočili ukazanjima. Godinama su  nebrojeni promatrači gledali Djevicu Mariju i Isusa kako govore preko osam vidioca o Božjoj ljubavi, prenoseći poruke za koje su tvrdili da nisu namijenjene samo Ruanđanima nego i cijelome svijetu. 

Marija je poslala poruku vladi i crkvenom vodstvu u kojoj ih savjetuje kako zaustaviti nacionalnu mržnju koja je bujala u njihovoj zemlji. Upozorila ih je da će se Ruanda pretvoriti u "rijeku krvi", zemlju neizreciva krvoprolića, ako ljubav ubrzo ne obuzda mržnju. Neki su poglavari slušali, ali ih je vrlo malo povjerovalo. Proročanska i apokaliptična upozorenja tragično su se obistinila tijekom sto strašnih dana okrutnog krvoprolića i masovnog ubijanja. Poslije genocida i dvadeset godina temeljitih istraživanja, Kibeho je postao prvo i jedino mjesto marijanskog štovanja u Africi koje je priznao Vatikan. No, priča o Gospi još je uvijek nepoznata široj javnosti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: