REDOVNICA IZMEĐU ISUSA I SVIJETA Prikaži uvećano

REDOVNICA IZMEĐU ISUSA I SVIJETA

Tomislav Ivančić

Teovizija

9789536172801

Novi proizvod

Svaki čovjek u životu ima svoje zvanje. Ako je netko dobar liječnik, dobro radi svoj posao, onda ga svi trebaju,, svi k njemu žele ići, svi ga hvale. Ako liječnik loše liječi, nitko neće k njemu. Ako je neki zubar vrlo dobar, svi će htjeti kod njega popravljati zube....

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

17,00 KM .

Podaci

Autor Tomislav Ivančić
Izdavač Teovizija
Godina 2011
Uvez meki
Broj stranica 191
ISBN 953-6172-80-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Svaki čovjek u životu ima svoje zvanje. Ako je netko dobar liječnik, dobro radi svoj posao, onda ga svi trebaju,, svi k njemu žele ići, svi ga hvale. Ako liječnik loše liječi, nitko neće k njemu. Ako je neki zubar vrlo dobar, svi će htjeti kod njega popravljati zube.

Ti si redovnica. Kakva si redovnica? Upravo toga danas postani svjesna. Tebe je Bog pozvao da budeš redovnica. Redovnica ima posebnu službu u društvu, u svijetu,u Crkvi. Međutim, vaši vas poslovi po samostanima, kućama župama, mogu odvesti od onog glavnog, pa da zaboravite tko ste. I da radite po cijele dane, da se mučite, a da ne dobivate snage od onoga što činite. Redovnica je osoba kojoj je Bog u društvu dao zadaću da svjedoči za Isusa iz Nazareta i njegov spas za svijet. Isus je njezin smisao. Ona bi trebala biti njegova transparentnost u svijetu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: