KAKO PREPOZNATI ZAMKE ZLOGA Prikaži uvećano

KAKO PREPOZNATI ZAMKE ZLOGA

Milivoj Bolobanić

Naklada BENEDIKTA

9789537793432

Novi proizvod

Ovo je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj od 2000. godine, prodana u više od 40.000 primjeraka. Autor don Milivoj Bolobanić, svećenik s velikim iskustvom razgovora s ljudima opterećenim raznim duhovnim i vremenitim teškoćama, napisao je ovu knjigu žu želji da onima koji je budu čitali pomogne spoznati uzroke svojih problema i zabluda, i da krenu putem vjere, oslobođenja, Božjega mira i radosti...

Više detalja

29,30 KM .

Podaci

Autor Milivoj Bolobanić
Izdavač Naklada BENEDIKTA
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 420
ISBN 978-953-7793-43-2

Više informacija

Ovo je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj od 2000. godine, prodana u više od 40.000 primjeraka. Autor don Milivoj Bolobanić, svećenik s velikim iskustvom razgovora s ljudima opterećenim raznim duhovnim i vremenitim teškoćama, napisao je ovu knjigu žu želji da onima koji je budu čitali pomogne spoznati uzroke svojih problema i zabluda, i da krenu putem vjere, oslobođenja, Božjega mira i radosti.
Predgovor knjizi napisao je predsjednik Svjetske udruge egzorcista Katoličke crkve don Gabriele Amorth i preporučio je.
Mnogo toga o čemu govori ova knjiga prepoznat će svaki čitatelj u svome životu i naći će savjete kako ići putem Istine i Mira, putem spasenja.
Knjiga sadrži i mnoge molitve, što je još jedan razlog da je uvijek imamo blizu. Jer, ovo nije knjiga koju ćemo pročitati i odložiti, nego ćemo joj se uvijek iznova vraćati. Pisana je vrlo jednostavnim stilom i cilj joj je da svaki čovjek kojemu dođe u ruke pronađe Krista, koji je Put, Istina i Život, i upozna da je On ključ naše vremenite i vječne sreće.
Knjiga je objavljena u Kanadi, na engleskom jeziku, u Italiji na talijanskom, a u pripremi je izdanje na njemačkom jeziku.
U ovome zavodničkom vremenu mnogih opakih zamki Zloga mnogo je onih koji zanemaruju i samo postojanje Sotone. No, što o tome kažu najmjerodavniji autoriteti i sveci naših dana:
Papa Pavao VI: Đavao je neprijatelj broj jedan, on je zavodnik bez premca. Znamo, dakle, da ovo tamno i zbunjujuće biće uistinu postoji i još uvijek djeluje. On vreba u zasjedi na moralnu ravnotežu čovjeka. O Đavlu i njegovu utjecaju bilo bi nužno ponovno proučavati u katoličkoj nauci, što se danas malo radi.
(Opća audijencija, 15. studenoga 1972.)
Papa Ivan Pavao II: Sotona je stvarnost koja neprestano djeluje na ljudske putove i putove Crkve. Oni koji žele umanjiti važnost te činjenice, dovode sebe u opasnost i na kraju se suočavaju s gorkim razočarenjem; jer to je pogreška s bolnim posljedicama…
…ODLAZI, SOTONO!
(Angelus, I. korizmena nedjelja 2002.)
Papa Benedikt XVI: Što god površno govorili pojedini teolozi, Đavao je ipak misteriozna i moćna stvarnost, osobna i realna, a ne simbolična. Evanđelisti o njemu mnogo govore, i nipošto ga ne shvaćaju na simboličan način. …Sotona je po naravi onaj koji rastače, ništi svaki odnos, kako onaj čovjeka sa samim sobom tako i onaj među ljudima. …Ne trebamo se pripustiti mentalitetu tolikih vjernika danas, koji misle da se dovoljno ponašati onako kako s ponaša većina. …Kršćanin mora otkriti da zadaća egzorcista mora ponovno poprimiti onu aktualnost koju je posjedovala na početcima vjere. …Ako pak ostanemo sjedinjeni s Kristom, možemo biti sigurni da ćemo postići pobjedu.
(Joseph Ratzinger, Vitorio Messori:
Razgovor o vjeri, Verbum, Split, 1998.)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: