RAZMATRANJE, SVEZAK PRVI Prikaži uvećano

RAZMATRANJE, SVEZAK PRVI

Marino Restrepo

Naklada BENEDIKTA

9789537793272

Novi proizvod

Autor ove knjige čitatelju pruža priliku da doživi jedno duboko duhovno iskustvo mističnog karaktera, proživljenog kroz boli i teškoće prouzročene osvetom nekadašnjeg poslovnog partnera iz Kolumbije koja se temelji na događajima iz njegova prijašenjeg života, i koja je rezultirala njegovim strahotnim iskustvom boravka u zatvoru u Kaliforniji, u SAD-u, u trajanju od sedam mjeseci...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,50 KM .

Podaci

Autor Marino Restrepo
Izdavač Naklada BENEDIKTA
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 245
Format 200 x 135
ISBN 978-953-7793-27-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Autor ove knjige čitatelju pruža priliku da doživi jedno duboko duhovno iskustvo mističnog karaktera, proživljenog kroz boli i teškoće prouzročene osvetom nekadašnjeg poslovnog partnera iz Kolumbije koja se temelji na događajima iz njegova prijašenjeg života, i koja je rezultirala njegovim strahotnim iskustvom boravka u zatvoru u Kaliforniji, u SAD-u, u trajanju od sedam mjeseci.

Unatoč agresivnom životinjskom bijesu čovjeka koji odlučuje poravnati račune sa svojim bližnjim, u toj se epizodi autorova života Gospodin Isus proslavlja na izvanredan način i preobražava tu bolnu kušnju u riznicu pouka koje izlaze na vidjelo objavljivanjem ovoga prvog sveska Meditacija.

Ovo djelo ide mnogo dalje od pukog opisa boravka u zatvoru, ono duboko uranja u neistraživ i neizreciv Božji ocean.

Jednostavnim jezikom poziva nas da poslušamo glas Božasnkog Učitelja dok se obraća svomu sluzi u trenutku kušnje i patnje.

Poziva nas da razmatramo, razmišljamo i opraštamo. Nadahnjuje nas i uči da sačuvamo nadu u ovome vremenu tmine.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: