KRIST IZVOR LJUBAVI Prikaži uvećano

KRIST IZVOR LJUBAVI

Fra Tomislav Pervan

Naša ognjišta

9789958782589

Novi proizvod

Glavni lik ove knjige – i onih koje će u ovom nizu uslijediti – jest Isus Krist, koji je izvor ljubavi, slobode i mira. Zanimljivo je ovdje fra Tomislavovo hrvanje s Božjim tajnama, jer on se snažno trudi ljudskim riječima kao kistom „obrazložiti razloge nade koja je u nama“, predstaviti samu savršenost i ljepotu, a to je naš Bog...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

25,00 KM .

Podaci

Autor Fra Tomislav Pervan
Izdavač Naša ognjišta
Godina 2018
Uvez tvrdi
Broj stranica 413
ISBN 978-9958-782-58-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Naša ognjišta ponosno vam donose još jedno djelo dr. fra Tomislava Pervana. Glavni lik ove knjige – i onih koje će u ovom nizu uslijediti – jest Isus Krist, koji je izvor ljubavi, slobode i mira. Zanimljivo je ovdje fra Tomislavovo hrvanje s Božjim tajnama, jer on se snažno trudi ljudskim riječima kao kistom „obrazložiti razloge nade koja je u nama“, predstaviti samu savršenost i ljepotu, a to je naš Bog. 

Fra Tomislavove su riječi u pojedinim dionicama potresne, osobito kad se osjeti njegov vapaj da se odupremo kušnjama novo¬ga poganstva i da Kristu predamo život u ruke. Autor na početku još jednog stoljeća i tisućljeća naš pogled želi izdignuti iznad ljudskih obzora moleći da s Kristom brojimo svoje dane, svoje žalosti i radosti.

Pođimo zajedno kroz fra Tomislavove riječi i tekstove prema Kristu kao učenici prema Emausu, da ga (kao na naslovnoj slici - autor je Slovak Ladislav Zaborsky) prepoznamo u lo¬mljenju kruha i nadi koju nam daruje.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: