MOĆ ŽELJE Prikaži uvećano

MOĆ ŽELJE

Luke Burgis

Verbum

9789532358414

Novi proizvod

Kako upravljati vlastitim željama i tako preobraziti život

Revolucionarna knjiga o tome zašto želimo ono što želimo, kako ostvariti najdublje životne želje i osloboditi se jurnjave za ispunjavanjem površnih želja.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

53,90 KM .

Podaci

Autor Luke Burgis
Izdavač Verbum
Godina 2023
Uvez tvrdi
Broj stranica 316
Format 22,8x15,2 cm
ISBN 978-953-235-841-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Želje su posvuda, njihova je moć snažna i zarazna. Ono što želimo oblikuje naša ostvarenja, oblikuje naš život. No u struji svakodnevnoga života želje nas vuku u milijun različitih smjerova. Zato nije dovoljno prepustiti im se, posebice stoga što pri oblikovanju svojih želja i nesvjesno oponašamo ono što drugi ljudi žele. To utječe na način na koji biramo partnere, prijatelje, karijeru, odjeću i destinacije za putovanja, pa i vlastiti identitet.

Ako ne zastanemo i ne nađemo vremena da razmotrimo na koji način želje u nama djeluju, lako se može dogoditi da nas jurnjava za njihovim ispunjenjem dovede do okolnosti u kojima nismo željeli biti i do života kakav nismo željeli živjeti. Ključno je stoga upravljati vlastitim željama, a Luke Burgis stručnjak je na ovome području. U međunarodnome bestseleru Moć želje koristi se svojim velikim znanjem i iskustvom kako bi pružio uvid u fascinantan svijet ljudskih želja. Otkriva zašto želimo ono što želimo i uči nas kako ćemo postati neovisniji o trendovima, tuđemu utjecaju i vlastitim lošim prosudbama te tumači kako preobrazbom želja možemo stići do osobnoga ispunjenja i boljih odnosa s ljudima.

Stoga Moć želje nije samo praktičan vodič za upravljanje vlastitim željama nego i za razumijevanje sebe i pronalaženje više smisla u životu. A tko to ne bi želio?

30 drugih knjiga iz iste kategorije: