MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ Prikaži uvećano

MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ

Norman Vincent Peale

9789531408400

Novi proizvod

Doznajte kako možete uspješno svladati baš svaki problem uz svjetski bestseler MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ!

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

28,90 KM .

Podaci

Autor Norman Vincent Peale
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2019
Uvez meki
Broj stranica 403
ISBN 9789531408400
Jezik Hrvatski

Više informacija

Doznajte kako možete uspješno svladati baš svaki problem uz svjetski bestseler MOŽEŠ AKO MISLIŠ DA MOŽEŠ!

Možeš ako misliš da možeš je vrhunska svjetska uspješnica koja će vas uvjeriti kako možete učiniti baš sve što želite, samo trebate vjerovati da možete. Ako vam se, nakon ove knjige, vjera u snagu uma učvrsti, ako vam razmišljanje postane djelotvornije te vas uvjeri da možete uspješno svladati svaki problem, tada će cilj ove sjajne knjige biti ispunjen.

Nadahnite se pričama običnih ljudi koji su usmjerili svoju energiju i oslobodili svoje potencijale kako biste i vi izvukli ono najbolje iz svog života!

Dr. Norman Vincent Peale, znameniti autor trideset četiriju knjiga, istaknut je motivacijski govornik, međunarodno poznat kao svećenik za svakoga. Utemeljitelj je religijsko-psihijatrijske klinike, Instituta za vjeru i zdravlje te časopisa Guideposts, koji ima više od četiri milijuna pretplatnika. Nadahnute poruke dr. Pealea objavljene su u knjigama, časopisima i novinama, a danas su dostupne i na DVD-ima. Njegova najpoznatija knjiga, Moć pozitivnog mišljenja, prodana je u više od 15 milijuna primjeraka i prevedena na četrdeset jezika.

 vam se, nakon što pročitate ovu knjigu, vjera u snagu svojega uma učvrsti, ako vam sustav razmišljanja postane djelotvornijim, te ako postanete spremni prihvatiti činjenicu da uspješno možete svladati svaki problem, u tom ću slučaju moći povjerovati da su iskrene namjere što su stajale iza pisanja ove knjige ostvarile svoj cilj.

Norman Vincent Peale

30 drugih knjiga iz iste kategorije: