BRAIN GYM U POSLU Prikaži uvećano

BRAIN GYM U POSLU

Skupina autora

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827589

Novi proizvod

Knjiga nudi niz jednostavnih aktivnosti oblikovanih posebno za smanjivanje i uklanjanje stresa u radnome okružju. Vježbe pogoduju usklađivanju moždanih funkcija s vještinama kretanja te tako utječu na poboljšanje radnoga učinka, a rad pretvaraju u vrelo radosti i zadovoljstva. Iskoristite prednosti ovoga revolucionarnoga pristupa!...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

29,10 KM .

Podaci

Autor Skupina autora
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2007
Uvez meki
Broj stranica 92
ISBN 978-953-6827-58-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga nudi niz jednostavnih aktivnosti oblikovanih posebno za smanjivanje i uklanjanje stresa u radnome okružju. Vježbe pogoduju usklađivanju moždanih funkcija s vještinama kretanja te tako utječu na poboljšanje radnoga učinka, a rad pretvaraju u vrelo radosti i zadovoljstva. Iskoristite prednosti ovoga revolucionarnoga pristupa!

Brain Gym u poslu spada u one rijetke knjige koje su mi uistinu pomogle da u poslu maksimalno iskoristim svoje potencijale, a radni učinak povećam do neslućenih razmjera. Preporučio bih ovu praktičnu knjigu, koja se lako čita i s još većom lakoćom primjenjuje, svakome tko uistinu želi poboljšati svoju radnu učinkovitost.

Lee Milteer, menadžer, autor knjige Feel and Grow Rich:

Kao profesionalna savjetnica u području visoke tehnologije, Brain Gym u poslu koristim za postizanje dvaju ciljeva: povećanje vlastitoga kapaciteta učenja i oslobađanje napetosti u mišićima. Ova knjiga nudi vježbe iz kojih svaka osoba može izvući neku dobrobit.

Valerie Clark, poslovna savjetnica-

Vježbe iz knjige Brain Gym u poslu predstavljala sam brojnim klijentima različitih zanimanja, od inženjera i računalnih stručnjaka, do trgovaca i uredskog osoblja. Brain Gym vježbe uvijek su bile izvanredno prihvaćene.

Sonia Janert, zdravstvena savjetnica

30 drugih knjiga iz iste kategorije: