NAVIKE ZA SRETAN BRAK Prikaži uvećano

NAVIKE ZA SRETAN BRAK

Richard P. Fitzgibbons

Verbum

9789532358186

Novi proizvod

Pobijedite bračne probleme i otkrijte strategije i navike za uspješan brak!

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

39,70 KM .

Podaci

Autor Richard P. Fitzgibbons
Izdavač Verbum
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 272
Format 20,5x13,5 cm
ISBN 978-953-235-818-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Vođen četrdesetogodišnjim iskustvom kao bračni i obiteljski terapeut, psihijatar dr. Richard Fitzgibbons u knjizi Navike za sretan brak predstavlja strategije i navike koje mogu pomoći osnaživanju braka, boljemu razumijevanju supružnika kao i izlječenju brakova u poteškoćama. Ova knjiga pomoći će parovima da uvide i razriješe glavne emocionalne probleme i sukobe koji oslabljuju njihov odnos i štete njihovu braku.
Navike za sretan brak polaze od jedinstvenoga pristupa koji se temelji na pozitivnoj psihologiji, usredotočenoj na rast supružnika u vrlini. Svako poglavlje posvećeno je jednomu od uobičajenih bračnih problema i određenoj vrlini koja može pomoći paru da prevlada taj konkretan problem, bilo da se radi o ljutnji, sebičnosti, porivu za kontroliranjem, emocionalnoj udaljenosti, anksioznosti, tuzi i usamljenosti, nepovjerenju, raznim ovisnostima ili nevjernosti u braku i sl. Dr. Fitzgibbons ističe da je put do zdravoga braka popločen oprostom te detaljno upućuje u proces i korake terapije opraštanja.
Uz primjenjivost koja je čini vrlo korisnom, knjiga Navike za sretan brak dragocjena je i zato što sadrži mnoštvo nadahnjujućih pouka i citata svetoga Ivana Pavla II. o braku kao i bezvremensku mudrost nauka Katoličke Crkve.
Bilo da ste tek zaručeni, nedavno vjenčani ili u braku dugi niz godina, strategije za rješavanje muško-ženskih sukoba koje donosi ova knjiga – navike za sretan brak – mogu vam pomoći da zaštitite odnos od emocionalnih oluja koje često dovode do svađe i nepovjerenja, a ponekad i do rastave i razvoda.

 

Pobijedite bračne probleme i otkrijte strategije i navike za uspješan brak!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: