POSTAVITE GRANICE, PRONAĐITE MIR Prikaži uvećano

POSTAVITE GRANICE, PRONAĐITE MIR

Nedra Glover Tawwab

Mozaik knjiga

9789531432597

Novi proizvod

Svi znamo da bismo trebali posjedovati zdrave granice u odnosu s drugim ljudima. One su nam potrebne kako bismo ostvarili balans u privatnoj i poslovnoj sferi našeg života, kako bismo se nosili s toksičnim ljudima i okružjima te kako bismo uživali u blagodatima bliskih odnosa s ljudima do kojih nam je stalo. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

39,00 KM .

Podaci

Autor Nedra Glover Tawwab
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 296
Format 14x20 cm
ISBN 9789531432597
Jezik Hrvatski

Više informacija

Svi znamo da bismo trebali posjedovati zdrave granice u odnosu s drugim ljudima. One su nam potrebne kako bismo ostvarili balans u privatnoj i poslovnoj sferi našeg života, kako bismo se nosili s toksičnim ljudima i okružjima te kako bismo uživali u blagodatima bliskih odnosa s ljudima do kojih nam je stalo. No što to uopće znači posjedovati „zdrave“ granice? Na koje načine možemo verbalizirati svoje potrebe te naučiti reći „ne“? Kako da postanemo asertivniji a da se pritom ne priklonimo agresiji?

U globalno uspješnom priručniku Postavite granice, pronađite mir Nedra Glover Tawwab, priznata terapeutkinja i Instagram influencerica, pruža odgovore na ova vječito aktualna pitanja koristeći najrecentnije metode kognitivne bihevioralne terapije. Jednostavnim tonom, s kojim se svatko može saživjeti, Tawwab izlaže jednostavne, no vrlo moćne i uspješne načine kako:

• postaviti zdrave granice u različitim sferama našeg života
• identificirati naše potrebe i jasno ih i bez opravdanja verbalizirati u odnosu s drugima
• razotkriti srž problema poput suovisnosti, anksioznosti, depresije, traumatskog vezivanja, pregorijevanja, i sl.

O autorici priručnika Postavite granice:

Nedra Glover Tawwab priznata je psihoterapeutkinja, stručnjak za međuljudske odnose te poznata influencerica koja drugima pomaže stvoriti zdrave odnose. Postavite granice njezina je prva knjiga.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: